keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lomanjälkeinen comeback

Heissan! Täällä ollaan taas koneen ääressä ja viime viikon roadtripin kuvat on siirretty kameroilta kovalevyn uumeniin. Kesäretki oli ihan mielettömän onnistunut. Ehdittiin tehdä vaikka mitä ja surkealta näyttävistä sääennusteista huolimatta meille tulikin ihan kivat lomailmat. Mutta laittelen niitä lomakuvia tänne vähän myöhemmin, nyt ajattelin vain hehkuttaa seuraavaa lomareissua, joka on nyt vihdoin varattu joulukuulle! Kamala levottomuus, kun ei ole ollut mitään matkaa tiedossa, on nyt ohi ja Miia ja minä pakataan rinkat joulukuun alussa ja lähdetään kolmeksi viikoksi ...tittididittidiii... MALESIAAN! Vitsit oon ihan superinnoissani vaikka matkaan on vielä päälle kolme kuukautta. Euroopan lisäksi olen aijemmin matkaillut vain Jenkeissä, joten tuo Aasian seutu on vielä ihan valloittamatta. Parastahan tässä reissussa on, että päästään moikkailemaan Ellistä, joka lähti eilen Penangiin vaihtoon.



 photo lento2_zpsa8ead320.jpg

Palattiin Röllön kanssa kesäretkeltä maanantai-iltana ja napattiin Tampereelta vielä Vilma kyytiin. Kotoolta kun on lentokentälle vaan kymmenisen minuuttia matkaa, niin Ellis hyppäsi Mikkelistä junaan ja tuli meille yöksi. Olis se ollut vähän kurjaa matkata yksin kentälle keskellä yötä ja näin kerettiin vielä viettää viimeisiä läksäreitä. Käytiin jopa Töyrynummen paikallisessa, Miamissa, joka oli kyllä vähän erityylinen verrattuna Tampereen saman nimiseen menomestaan... Mutta palvelusta plussaa - Vilma sai laulaa karaokebiisin vaikkei ollutkaan karaokepäivä.

 photo lento4_zpsbe5239c1.jpg 
Viimeiset halit kentällä aamuviideltä. Oltiin erittäin hehkeinä liikkellä, suoraan sängyn pohjalta parin tunnin unien jälkeen. 

 photo lento5_zpsafa5105a.jpg

Sinne se meni! Ikävä tulee, mutta onneksi nähdään jo joulukuussa! Helpotti kyllä kummasti hyvästien jättöä, kun oli vierailulennot varattuna ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti